Bewegingsmotief

Psychomotorische kindertherapie voor kinderen met een speciale hulpvraag

Neem contact op voor meer informatie

Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Dat kan door te bellen (06 - 356 214 49), te mailen (b.dejong@bewegingsmotief.nl) of door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Bewegingsmotief is aangesloten bij Gezondheidscentrum de Binnenplaats en hier is de praktijkruimte ook gevestigd. De PMKT-behandelingen (en Rots & Water trainingen) vinden plaats op maandag van 13.00 - 18.00 uur en op donderdag van 9.00 - 18.00 uur. Overige dagen is contact per mail (en op afspraak ook telefonisch contact) mogelijk.
 
De Binnenplaats

Padberglaan 18
6711 PD Ede
Telefoonnummer van de Binnenplaats: 06-13306049KVK nr: 64651274

AGB-code Bewegingsmotief: 90093700

Lid van NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), registratienummer 9880

Aangesloten bij RBCZ: het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg


Klachtenregelement

Alle zorgverleners in Nederland moeten voldoen aan de eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Bewegingsmotief voldoet aan deze eisen en doet haar uiterste best haar clienten zo goed mogelijk te behandelen. Desondanks kan het voorkomen dat u een klacht heeft over de geboden zorg. Neem in dat geval contact op, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Mocht dat niet lukken dan kan de NFG u verder helpen; Bewegingsmotief is aangesloten bij de klachtengeschilcommissie van deze federatie.Privacy Policy website

Kaart
Opbellen
E-mail
Info